mindfulnessmamma

Kläder att växa i!

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har fått skaffa mig lite nya kläder nu för min växande mage som trots att det inte gått riktigt halvvägs än har hunnit växa en hel del. Lite nytt och lite begagnat har det blivit. Jag hade inte kvar ett enda mammaplagg sedan tidigare graviditeter.
 
Senaste nytillskottet i mammagarderoben är denna underbara klänning från Hafva-kärlek vid första ögonkastet! Vackert lila med prickar i orange. Jag har verkligen en förkärlek till prickar och denna färgkombination är fantastisk.
 
 
 
 

Valja - Mammaklänning "Dots" (lila/prickig)

Söndagsbilaga-nej tack!

Kategori: Allmänt


Idag när jag var och handlade kollade jag in kvällstidningarnas söndagsbilagor. Tänkte om det kunde finnas någon intressant läsning. Men nej. Återigen innehåller båda tidningarnas omslag texter som vittnar om att de innehåller 5:2 eller artiklar som vill få oss att komma i form. Idag var det både 5:2-recept, träningstips, "minska en storlek" och tips på kläder som slimmar figuren. 


Söndagsbilagan-nej tack! Inte idag heller. 



Höstpromenad av rätt skäl

Kategori: Allmänt


En 30 minuters höstpromenad för att jag ville. För att kroppen ville. Då känns det som bäst. Så ska en promenad vara. Jag kommer aldrig glömma promenaderna som gjordes av fel skäl. För att lätta min ångest eller för att förtjäna att äta. Eller för att promenera iväg från den frustration som i själva verket aldrig kunde fly ifrån utan som måste tas itu med. 

Idag gick jag utan förutbestämda vägar. Jag kände smärta på höger sida vid höften, en smärta som strålar ner i ljumsken och ner i benet. Lyssnar till kroppen. Hör signaler från den. Den är min bästa vägvisare. Utan att vi är vänner blir det svårt att leva ett bra liv.