mindfulnessmamma

Ljus i vårt hus

Kategori: Inredning & Hemmet

Ikväll har vi inlett ljussättningen inför adventstider. Ute och inne. Jag kan inte alls ta åt mig av äran för fixet utomhus. Inne har jag än så länge gjort fint med en ny ljusslinga i ett vardagsrumsfönster. Imorgon kommer det mera. Jag gillar verkligen detta ljusmys.

En bättre dag

Kategori: Må bra


Ingen sådan där jobbig molande värk idag. Inte alls som igår. Det är inte alls som vanligt i foten, men verkligen mycket bättre. Jag har kört bil idag och det var bara på morgonen det gjorde ont. Så skönt att det gått åt rätt håll.

Det ser ljust ut inför morgondagen!

Håll utkik-reportage på gång!

Kategori:

 
Minns ni att jag skrev om artikeln jag ska medverka i som handlar om ortorexi och om när träningen går överstyr? Jag gillar verkligen när en journalist är så mån om att det ska kännas bra för den som medverkar och verkligen visar förståelse för den medverkandes önskemål. Så känner jag verkligen med Birgitta på Norrbottens Kuriren. Att hon lyssnar till min röst och respekterar mina gränser. Mina önskemål. Mina tankar.
 
Jag vill alltid vara mycket noga med hur sådana här ämnen framställs, vilka saker som lyfts fram och på vilket sätt. Hur läsarna kommer att kunna uppfatta det de läser är viktigt för mig. Att ingen blir illa berörd går inte att undvika och det kan vara bra i sig, för de här ämnena är inte lätta. Men de som läser vill jag ska förstå att det som beskrivs inte är något eftersträvansvärt, ingenting beundransvärt. Jag vill inte att någon ska triggas, bara kunna peppa någon till att friskare liv och också kunna ge lite mer förståelse till de som är oinsatta och vill veta mer.
 
På lördag är tanken att reportaget ska publiceras-så håll utkik! Jag kommer naturligtvis länka till det när det är möligt.