mindfulnessmamma

Harmonisk

Kategori: Må bra

 
 
Bara av att smaka på ordet får jag smak av vad det handlar om. Harmoni. Det ligger så rätt i munnen och är så mjukt och behagligt att formulera och att uttala.
 
 
 
 
Att känna mig tillfreds och att känna mig harmonisk-det är så jag vill känna mig och så känner jag mig idag. Jag gillar känslan av att känna mig så här, lung, tillfreds och harmonisk.
 
Jag tänker att det är väldigt viktigt att hitta kärnan. Att veta vad det är som är viktigt för en själv för att finna harmoni. Idag har jag haft en sådan där fin dag. Omgiven av barn. Omgiven av människor jag tycker om. Stunder av lugn och möjlighet att pyssla på här hemma. Det är faktiskt det lilla som är det stora har jag blivit påmind om även idag. Det är det där nära som kan få mig att nästintill kunna fingertoppsberöra tillvaron.
 
 
 
 
 

You are beautiful

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har faktiskt tänkt på det både en och annan gång sedan jag fick orden sagda till mig för ungefär en vecka sedan: "You are beautiful!"
 
 
 
 
 
 
Under veckan på Rhodos träffade vi en dansk familj. Mamman i familjen och jag tränade aerobic tillsammans många av dagarna och vi träffades även på kvällen när det var dags för mini-disco. Våra pojkar spelade fotboll tillsammans.
 
Hennes sista kväll när vi var på mini-discot och det var så gott som slut kramade hon om om mig och sade att de skulle resa nästa dag. Hon tyckte att det var trevligt att vi hade träffats och jag kunde bara instämma. Därefter sade hon flera gånger att hon tyckte att jag var vacker. Hon ville verkligen säga det. Och det värmde så. Hon var så innerlig och varm, kramade om mig och sade att hon verkligen ville tala om det för mig.
 
Vackerhet. Ja, det är ett vitt begrepp. Jag tänkte då att vi människor verkligen ska vara generösa mot varandra. På flera olika sätt.
 
 

Blogg-appen

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Idag har jag invigt blogg-appen på min nya I-phone. Det gick riktigt smidigt! Inte alls svårt att komma in i utan det mesta var lätt att se hur man skulle göra.