mindfulnessmamma

Bubblar av skrivarlusta

Kategori: Allmänt


Det bara bubblar i mig av skrivarlusta. När jag är hemma igen ska jag skriva vidare på mitt bokmanus. Det är lågt mer än hög tid. Det måste skrivas färdigt. Det behövs göras. Jag har så mycket mer att berätta. Det måste skrivas. Jag längtar efter alla utskrivna sidor att läsa igenom och fortsätta med.

På bloggen vill och kommer jag skriva om mål med träningen och om hur jag tog mig ur det destruktiva tränandet. Jag har också en del att skriva om beröring. Om att bli fysiskt berörd av andra. Tänkt en del på det där senaste dagarna.

För övrigt tror jag på beröring. Att kramas mycket mer än vi faktiskt gör till exempel.Vilken dag är det idag?

Kategori: Må bra


Nu. En känsla av dagvildhet. Ett bra tecken antar jag på att jag förmodligen ändå slappnar av.

Det tar sin tid varje gång när vardagens rutiner byts mot ledighetsrutiner. Även under ledighet vill jag ha både ledighet och planering. Viss struktur. Oftast en känsla av någon slags stress i början av en ledighet. Avsaknad av ramar. Nya måste skapas.

Lugnet infinner sig nu mer och mer. Kropp och själ alltmer i balans. Hittar det där flytet.

Några dagar kvar på sportlovet. Imorgon väntar besök hos den duktiga massören jag var hos tidigare i veckan.

Lättnad

Kategori: Må bra


Vilken lättnad! Idag är en bättre dag. Mindre värk. Inget illamående. Ingen yrsel. Massagen gjorde susen. Ska boka en ny tid till fredag eller lördag.

Skidåkning under förmiddagen. Joggingrunda under eftermiddagen. Det är en bra dag idag som avslutades med en helt underbar middag. God mat förgyller livet.

Hoppas ni haft en fin dag mina kära bloggläsare och vänner.