mindfulnessmamma

We are family!

Kategori: Barn och familjeliv


Själva ordet familj känns väldigt mjukt i munnen. Jag gillar själva ordet. Det andas trygghet och värme. Familj. Faktiskt betydligt mjukare i munnen än family. Familj, det känns helt, rent och vackert. Ikväll känns det särskilt helt, särskilt komplett hemma hos oss. Hela familjen är samlad igen

Små gester som värmer

Kategori: Må bra

Den här fina kreationen som står på bordet fick jag idag av alla gulliga barn och föräldrar på jobbet med önskan om en glad sommar. Från en av mina absoluta favoritbutiker Pentik! Vi har haft vår sommarfest idag och klarade oss från det värsta regnet som däremot har slagit till ikväll då vi även kunnat höra åskan.

Sådana här små gester betyder något stort!
Ljuset kommer värma upp mig och lysa upp i tillvaron och då kommer jag tänka på alla de fina människor, barn som vuxna som jag har förmånen att få möte i mitt arbete. Det är verkligen en ynnest att få arbeta med det jag gör!Lyssna till affirmationer!

Kategori: Må bra


Sällsamt vackert klipp det här! I all sin enkelhet presenteras fina affirmationer i videon Positive Affirmations for Self ackompanjerade av ljuvlig och mycket passande musik! Det är inte alltid musiken passar så här bra ihop med texten-men det här är verkligen klockrent!
Är det inte vackert, så säg!