mindfulnessmamma

Luleå Skärgård...

Kategori: Må bra


En underbar dag i Luleå Skärgård. Sonen sov över hos kusinen med familj från igår så idag var det vår tur att åka ut till Bergön i Luleå Skärgård! Vi har haft en helt sagolik dag. Högsommarvärme hela dagen. Grillat, spelat kubb, bad och sol och bara vara.

När vi satt där vid bordet efter middagen och lyssnade till vågorna slöt jag ögonen för ett ögonblick. Vågornas skalp en sommardag, glittrande vatten och vågorna som liksom spelar för oss. Det är så magiskt. Riktig magi. Det är stort.Kom att tänka på CD-skivor som säljs med ljud av vågornas skalp. Rogivande. Där på plats där det sker, på riktigt, där är allt ändå så mycket, mycket större.

Blev en hel del fina fotografier från dagen. Håll till godo...

Strandhäng...

Kategori: Barn och familjelivIdag var det dags för strandhäng! Härligt, härligt!Det här är "bara vara" fångat på en bild.

Det har varit riktigt, riktigt varmt hela dagen. När vindarna gjort sig påminda har det bara känts som sköna fläktar på stranden, där vi höll till i flera timmar. Lillasyster åkte dit tidigare i annat sällskap, medan vi andra väntade in att storebror skulle bli klar hos frissan.

Imorgon hoppas vi på ännu mer sommar och sol, då vi ska ut till skärgården!

In treatment

Kategori: Allmänt

Igår morse läste jag i tidningen om TV-serien In treatment . Tyckte på en gång att den verkar så bra! Hur har jag kunnat missa den tidigare? Den har tydligen gått förut på sommaren. Efter första avsnittet igår kväll var jag helt såld! Så, så bra! Kommer sitta som klistrad 22.45 även ikväll.