mindfulnessmamma

Mindfulnessmamman i tidningen

Kategori: Allmänt


Artikeln om mig och min familj som publicerades i Norrbottens Kuriren, NK, den 27/11 kan ni läsa om ni klickar här.Mindfulnessmamman på TV

Kategori: AllmäntPå 24Norrbottens hemsida kan du se på reportaget om mig och min familj. Klicka här för att komma direkt till reportaget Här och nu i fokus för Jennys familj.
Här är vi på väg hem från vår arbetsdag på förskola, skola och arbete.
Här bakas det pepparkakor hemma i vårt kök

 

Innebandyspelaren i full gång med spel, medan mor och dotter myser.

Vår vackra Luleå Domkyrka

Kategori: AllmäntIgår besökt jag vår vackra Luleå Domkyrka tillsammans med en grupp barn för att få gå på en julvandring, en resa som tog oss 2000 år tillbaka i tiden.  Det är något alldeles särskilt att besöka kyrkor tillsammans med barnen. Det händer något med luften. Det blir liksom något magiskt i luften. Det finns så mycket att titta på, att betrakta. Det är en sådan rymd i själva byggnaden, bara att vara i allt det stora som finns där verkar fascinera barnen något alldeles oerhört. Och även mig.

Vår vackra Luleå Domkyrka i vinterskrud. Så mäktig, så mäktigt. Jag lyckades fånga denna vackra bild igår, med frusen hand, med den andra handen hållandes i det rep vi står längs när vi går på våra promenader med barnen.

Vår vackra Luleå Domkyrka, vår kyrka som vår snart 5-åriga dotter brukar säga. Det var där vi gifte oss brukar hon tillägga.

I kyrkor känner jag ett lugn, en ro, en inre frid. En stillsamhet där allt bara är precis som det är. Jag tror det är viktigt för oss människor att finna sådana ställen, sådana stunder, oavsett var och oavsett när.