Speltips


Har ett speltips som passar såväl barn som vuxna! Roligt, riktigt roligt! Ikväll roar vi oss med Compact Curling i husvagnen.

Tomten kom med detta spel till sonen!

Vackra kåbdalisMagiskt vackert här där vi är just nu.


Vi är här nu, just där vi är


Vi är här nu. I kåbdalis. Och vi är verkligen det, här. Nu. Vi är just där vi är. Det är sådana stunder jag tror vi människor behövde samla på oss fler av. Det blir liksom en ringar på vattnet effekt av detta.

Det är bitande kallt, men temperaturen stiger. Jag sitter inne med kaffe i närheten av en brasa. Läser sporadiskt i en tidning. Barnen värmer sig här emellanåt. Äter chips och pausar. Frusna kinder behöver skyddas från kylan.

Livet är så påtagligt här just nu, just här. Jag mår gott och är plötsligt så medveten om att jag stannar upp och bara är, utan obekvämlighetskänslor. Tacksam över det för jag minns hur de där tjockhetskänslorna trängde sig in i vackerherheten när som helst. Men nu, nu är jag fri.
Längtan

Och jag längtar efter lugnet i husvagnen. Att bara vara. Och jag kommer må gott av det. Njuta av det. Jag kommer inte känna några måsten eller borden. Jag kommer att hålla ett glas med rött vin i min hand om kvällen, mysa vid en brasa om dagen varvat med skidåkning. Jag kommer att kura ihop mig i en av sängarna och läsa en av mina julklappsböcker och fullkomligen älska det.


Hos doktorn


Den här morgonen var vi hos doktorn dotra min och jag, för hennes räkning. Alltid så underbart att bli bra bemött. Verkligen bra bemötande av både henne och mig.

Förhoppningsvis ska vi få lite klarhet i ett och annat. Ett antal prover är tagna och ett besök på Apoteket i em blir det för att hämta ut medicin.
Min väns födelsedag

 
 
Idag fyller min fina omtänksamma trogna vän Marion år!
 
 
 
 
 
 
 
Hon är en av de vänner som funnits för mig och med mig no matter what.
Jag är så glad att du är min vän.
Idag blev det inget firande av henne IRL, på grund av att ett av hennes barn är sjukt.
Ser fram emot att få fira henne en annan dag.
 
 
 
 
 

Att glädja någon

 
 
Jag älskar att glädja! Det ger mig så mycket tillbaka och idag var en sådan dag när jag blev alldeles varm i kroppen när jag förstod hur glad någon annan hade blivit av till synes något så litet. Något som varken tog mig väldigt mycket tid eller energi, men kom att betyda så mycket för någon annan. Och för mig.
 
 
 
 
 
Jag skickar julkort varje år. Olika många till antalet, men jag skickar alltid iväg ett gäng julkort. I år klippte och klistrade jag julkorten själv, textade och när jag satt där vid köksbordet kom det av sig självt, att jag ville skicka ett julkort som jag själv hade gjort till just den här personen. Jag ville önska henne och hennes familj en fin och skön jul. Visa att jag bryr mig. Här långt bortifrån bryr jag mig om en person som jag aldrig har träffat i verkliga livet. För det gör jag verkligen.
 
Jag fick så vackra ord tillbaka idag. Så innerligt varma vackra ord. För stora för att jag kan tro att det händer. Men det händer. Och jag, just jag, är någon som någon annan ser upp till. Det är stort.
 
"Jag blev så överraskad och lycklig när ditt fina julkort hamnade hos mig, hos MIG liksom, från dig! Stort stort TACK!! Det är nämligen en av de absolut finaste saker denna julen - att få en tanke förvandlad till handling av en person som jag aldrig träffat fysiskt men som jag ser upp till och hoppas få lära känna mer."
 
Tacksam och glad. Över orden. Över att få glädja och att någon glädjer mig så tillbaka.
 
 

Änglar finns!

 
 
Jag tycker jag känner mer och mer uppskattning med tiden! Mer tacksamhet. Jag tycker att jag överhuvudtaget känner mer och mer med tiden. Verkligen känner. Är i det som sker med hela mig. Känner många gånger så mycket kärlek, tacksamhet, närhet och värme.
 
Jag tycker att det här gör livet så underbart. (Samtidigt som allt kännande ibland gör livet svindlande)
 
 
Idag känner jag tacksamhet över att barnen fått vara hos kompisar under tiden jag har varit på jobbet. Jullov från skolan och jullov från fritids. De har haft en härlig dag hos fina familjer. Det gör mig verkligen glad. Tack!
 
 

Helga natt!

 
 
Jag älskar julens låtar, många av dem! Helga natt är en av mina absoluta favoriter, så stark och så vacker. Det finns flera sångare som framfört den så fantastiskt bra. Ikväll hörde jag ett framförande för allra första gången. Helt enastående. Fullkomligt magnifikt.
 
 
 
Stor, stor gåshudsvarning! Jag blev så tagen och efter att kören kom in satt jag med ett leende på läpparna. Helt, helt fantastiskt!
 
En annan fantatisk sångare är Anders Ekborg! Älskar hans röst och hans sätt att framföra mäktiga sånger som denna.
 En jul i friskhet


Julen. Julen är en sådan där högtid när friheten blir särskilt påtaglig. Friheten som bor i friskheten från ätstörningen.

Inte gruvsamt en lång tid innan. Inte den där oron som stegvis ökar ju närmare julhelgen man kommer. Inte en stor ångest när dagarna väl är här. Över maten. Sammankomsterna. Allt man blir bjuden på.

Frihet att välja precis det jag vill ha. Frihet att välja bort det jag vill vara utan. I friskheten.

Inga tankar på att äta mindre eller hålla igen på grund av "all julmat". Det. Finns. Inte. För. Mig.

Mat behöver vi oavsett namnet på dagarna. Oavsett vad vi ätit dagen innan. Oavsett om middagen består av julmat eller en klassisk vardagsrätt.God fortsättning på julhelgen och känn ingen skuld över att du njuter av julbord och chokladpraliner!


Tacksamhetskalendern 24 dec


Idag känner jag mig innerligt tacksam över en mysig och fin julafton som började med levande julkrubban i Domkyrkan och fortsatte med julfirande med våra nära och kära.

Har hade en underbar dag med gemenskap, kärlek och god mat!


Grateful for all my problems


Läste dessa ord för en stund sedan och fastnade direkt för dem. Instämmer. Det hade kunnat varit jag som skrivit det där.Tacksamhetskalendern 23 dec


När jag sitter uppe sent dan före dopparedan, gör julgodis, spelar Bingolotto, gör fina paket och provsmakar julskinkan kan jag inte annat än att känna mig tacksam över lugnet i kroppen.

Ingen oro över morgondagen. Allting ordnar sig och jag behöver inte bekymra mig för julbord och godsaker. Jag äter det jag vill äta och mår inte dåligt över det. Att vara frisk från sin ätstörning är en frihet, som blir extra påtaglig under högtider som julen.

Ha en fin jul allesammans!


Jultstämning i Luleå Domkyrka

 
Idag har julstämningen infunnit sig. Det var dags för genrep med levande julkrubban i Domkyrkan, vår vackra vinterfina kyrka.
 
 
Stämningsfullt och på riktigt liksom. Med ett levande Jesusbarn och med en liten publik. Tack till alla ni som är med och tack till er som kom och tittade på oss.
 
Jag ser fram emot morgondagen om än med lite pirr i magen.
 

Tacksamhetskalendern 22 dec


Idag känner jag mig tacksam över hjälpsamhet, kärlek och värme. Tacksam över att ha så mycket av detta i mitt liv!


Tacksamhetskalendern 21 dec


Idag är jag tacksam över att pappa åkte och hämtade sonen från träningen. Inte för att jag inte kunde, utan för att avlasta. För att hjälpa. Med migränhuvudvärk var det guld värt!

Hjälpsamhet är bland det bästa, från en människa till en annan.


Your worth


Tänkvärda ord att påminna sig om. Det är det här det handlar om. Att veta sitt eget värde. Att man är värdefull bara genom att finnas till. Att man är bra precis som man är. Oavsett vad någon annan säger.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu?


Tacksamhetskalendern 20 decIdag känner jag mig så tacksam över att komma hem till ett nystädat hus. Fint, välstädat och undanplockat!

Kändes himla skönt med tanke på att jag tycker att det är en hel del att stå i just nu. I själv verket är det jag som vill göra en hel del. I själva verket inga faktiska måsten. Viktig skillnad att påminna sig om. Att påminna mig själv om.
Tacksamhetskalendern 19 december


Ikväll är jag tacksam och så glad över fika- och pratstunden med fina, fina vännen Sara! 19 december varje år betyder firande av den här fantastiska vännen min.

Jag tycker så mycket om dig!


Tacksamhetskalendern 17 dec


Idag känner jag mig så glad över flera tillfällen jag upplevt under dagen. Tacksam över att jag får uppleva sådana stunder.

Stor tacksamhet över mitt jobb, över möten med barn och vuxna. Tänk bara att knappt ta sig från jobbet för att de man jobbat med under dagen vill ha fler och fler kramar när man står vid dörren på väg att gå. Slängpussar och kramar om vartannat. "Mina" fina barn där på jobbet-de ger mig så stor glädje!

Barnen hemma är mina guldkorn i livet och jag älskar de där nära samtalen, ofta vid sängkanten. Ikväll, trots att jag visste att det var hög tid att sova blev det så fint att ögonen tårades och jag knappt kunde slita mig.

Och en annan sak. Fick en så himla fin gåva av en familj jag haft på förskolan flera år. Värmande och glädjande att få en så fin gåva. Tacksam över den! Så vackert halsband.
Betraktelser från butiken

 
I eftermiddags tog jag en härlig promenad och mellanlandade på ICA för att hämta ett paket. Jag stannade till vid leksakshyllorna för att titta efter uppslag till presenter.
 
Precis i närheten stannade också en flicka och en kvinna till, några som jag tänkte var mor och dotter. Mamman pratade till dottern på ett för mig främmande språk. Som om hon frågade flickan något. Flickan svarade på svenska att hon hade fel väska med sig. Mamman fortsatte på svenska. Mamma har inga pengar med sig och jag kunde se hur flickan höll ett kvitto i handen, ett sådan som man får när man har pantat returflaskor och burkar.
 
Vi kan lägga tillbaka någonting, menade flickan. Hon förklarade för sin mamma att de kunde lägga tillbaka chokladflingorna och tillade: Det gör inte någonting för mig, mamma.  Vi kan köpa dem nästa gång vi handlar istället. Hon undrade vidare hur mycket allt de hade kvar i famnarna skulle kosta och sedan gick de vidare mot kassan.
 
Flickans ord dröjde sig kvar. Hon lät så förnöjsam. Jag tänkte på tacksamhet under promenaden hem igen. Att vi ska vara glada vi som har det så bra. Vi ska vara nöjda med det vi har och det vi får. Inte sträva efter mer, mer och mer hela tiden. Dela med oss till de som behöver-om vi kan. Jag kom också att tänka på barn som behöver ta mer ansvar än de borde behöva. De finns. De finns oss närmare än vi tror.
 
 

Tacksamhetskalendern 16 dec


Idag är jag tacksam över ytterligare en dag i idrottens tecken. Innebandy hela dagen och ett par riktigt spännande matcher.

Kul med barnens aktiviteter! Ikväll är glad, trött och nöjd. Så mycket glädje att se alla dessa barn ha roligt tillsammans.

Jag och tösen min fick stunder på tu man hand under dagen, bland annat tog vi en paus och hämtade frisk luft. Härligt!


Tacksamhetskalender 15 dec


Idag känner jag mig tacksam över dagen med min dotter på hennes tävling! Jag känner mig stolt över hennes mod och en envishet. Jag är glad över att se hennes fokus och kämparglöd och att få ta del av den enorma utveckling som skett bara under senaste halvåret.Jag känner mig också tacksam över den goda middag jag blev bjuden på här hemma efter en lång dag i farten.
Rädda barnens presentbutik

 
 
Vill slå ett slag för Rädda barnens present! Där kan man köpa gåvobevis eller handlar något i butiken och samtidigt stötta Rädda Barnen och deras arbete.
 
Jag har handlat gåvobevis från Unicef i år och från Rädda Barnen har jag ikväll klickat hem några andra gåvor som jag hoppas kunna glädja nära och kära med till jul. Fina saker, för ett gott ändamål.

Tacksamhetskalendern 13 december


Idag har jag under en stor del av dagen varit fylld av stor tacksamhet över att få ta del av så fina stämningsfulla luciatåg. Idag var sonen även med i ett julspel där han spelade åsnan. Dottern var med i samma föreställning och hon var tärna. Detta fick vi njuta av på morgonen.

På eftermiddagen var det luciatåg på jobbet med barnen. Så vackert. Så stämningsfullt. Barnsång och leenden omvartannat. Barn och föräldrar som vinkade glatt till varandra. Glögg och pepparkakor. Glada miner över att få klä sig som tomte, lucia eller pepparkaksgubbe. Jag kan inte annat än vara tacksam och så glad över att jag får vara en del av detta.
Tacksamhetskalendern 12 dec


12 december var igår. Det verkar ha blivit lite av en trend att öppna luckan dagen efter här på bloggen. Ibland.

Igår kände jag mig tacksam för den spontana pratstund jag hade hemma hos och mor och far. Helt i lugn och ro. Det blir inte alltför ofta. Sådär prata och sitta ner i lugn och ro som igår. Tacksam för stunder som igår.


Tacksamhetskalendern 11 dec

 
Idag känner jag mig tacksam över den vänskap mellan barn jag får uppleva via mina barn. Idag har dottern haft en kompis hemma hos sig och som de har skrattat! Det har fnissats och skrattats som bara den och de här glada minerna började redan i bilen på vägen hem.
 
 
 
Vänskap mellan mina barn och deras vänner. Det värmer mitt mammahjärta.
 
 

Tänkvärt om barn och föräldraskapIdag läste jag de här orden. Sant. De träffande mitt hjärta. Verkligen.

Påminde mig om den gränslösa kärleken vi måste ge våra barn. Förutsättningslöst. Oavsett vad.

Påminde mig om vår uppgift att sätta gränser och om barnen som ska testa, prova sig fram och göra sig flygfärdiga med vårt stöd.

Det är inte alldeles enkelt alla gånger att vara förälder, men det är en så viktig uppgift.


Tacksamhetskalendern 10 december

 
 
Idag känner jag tacksamhet över hälsan i mitt liv. Jag känner mig tacksam över att jag är frisk från sjukdomen som hade ett så stadigt grepp om mig så länge. Jag känner mig tacksam över att jag idag kan motionera på ett sunt sätt. Stor tacksamhet känner jag inför detta!
 
 

(Foto: Kurt Engström)
 
Jag känner mig också tacksam över att jag unnar mig vila. Jag är tacksam över att jag har verktyg att använda mig av när jag behöver komma till ro.
 
Inte alltid lätt. Ibland behövs det lite stöd och påminnelser. Men jag har verktygen inom mig.
 
 

Från tvångsmässigt till hälsosamt

 
 
Ibland blir det särskilt tydligt. Nu och .
Skillnaden.
 
 
 
 
Hur jag rörde på mig av tvångsmässighet. Full av olustkänslor. Ångest.
Hur jag rörde på mig som en ren ångestdämpning. För stunden. I själva verket blev allt bara värre.
 
Hur jag plågade mig och tyckte att jag var duktig.
Att det var duktigt.
Att smärtan var ett tecken på att jag gjort nog bra.
Och att jag då skulle göra lite till. Bara lite till.
 
Jag tycker det är så sorgligt när jag tänker tillbaka.
Det var att misshandla sig själv.
Mig själv.
 
Att inte respektera sig själv.
Mig själv.
 
Idag. Ett core-pass och känslan av den uppenbara skillnaden kom över mig.
Tydligt och klart.
Nästintill möjlig att ta på.
 
Att kunna göra de övningar som var som mest förknippade med tvång och ångest,
och göra de av sundhet, på ett hälsosamt sätt .
Det är stort.
Riktigt stort.
 
 
 
 
Det är en känsla att vila i.
 
 
Bilderna är tagna av Kurt Engström.
 
 
 
 

Tacksamhetskalendern 9 dec

 
 
Gårdagens lucka öppnar jag här på bloggen idag! Gårdagen var full av annat än datortid och då bloggappen på min I-phone inte har fungerat blev det ingen tacksamhetskalender här på bloggen heller.
 
Men tro inte att det var en dag utan tacksamheter för den skull. Nej då, inte alls.
 
 
 
Igår kände jag stor tacksamhet över att jag får ta del av barnens aktivieter. Den här terminen har jag fått se såväl gymnastiktävling, innebandymatcher och så igår, en fantastisk julshow med dotterns cheerleadingklubb. Jag är så glad över att barnen har intressen de tycker om och jag som mamma är så glad att få se dem utvecklas- och framför allt ha roligt!
 
 
 
 
 

Längtan efter lugnet

 
 
Jag känner en stark längtan efter lugnet som infinner sig så fort jag kommer innanför den här dörren.
 
 
 
 
 Det dröjer flera veckor tills nästa gång. Som jag längtar.
 
 

Man måste hejda sig

 
Igår. En lång skön sovmorgon. Jag sov tills mitt på dagen, utan dåligt samvete. Jag åt mitt första mål för dagen mitt på dagen och det kändes ingenting speciellt förutom att det väldigt välkommet då jag var så hungrig.
 
Tidigare. Sovmorgnar har kunnat få mig att känna mig stressad, åtminstone om klockan passerat 9.30. Dagens första mål har inte viljat inta mitt på dagen. Det har blivit bakvänt och uppochner då. Oordning.
 
Igår. Jag njöt av att lägga mig raklång i soffan och bara vara stundtals. Jag mådde bra av det.
 
Idag måste jag hejda mig bland mina tankar. Tankar om planering av vad som ska göras. Om att dra upp riktinjer. Skriva listor. Planera. Tankar om vad som finna att göra. Sysslor som i mitt huvud är på väg att bli måsten. Stressen nära till hands över saker som inte blivit gjorda. För att jag ändå tagit det ganska lugnt. Lekt doktor länge. Lagat med flera gånger om. Tvättat. Sett på julshow med dotterns cheerleading. Ibland måste jag påminna mig om att det är okej.
 
Man måste hejda sig ibland. Idag önskar jag att dygnet hade fler timmar och att min energinivå var högre än den är just idag. Men just idag är det som det är. Idag är det som det är.
 
 

Tacksamhetskalendern 8 dec

 
 
 
Idag är jag tacksam över en lång och skön sovmorgon. Det var mitt på dagen när jag steg upp! Jag känner mig också tacksam över att jag har mor och far som var med barnen så att jag kunde vara på festligheter igår kväll och sedan få denna sköna sovmorgon idag.
 
 
 

Tacksamhetskalendern 7 dec


Idag känner jag en så stor tacksamhet över mitt arbete, uppskattar det så mycket! Alla dessa möten med underbara individer. Så mycket närhet och så många kramar. Så många fina ord. Så mycket nyfikenhet och så mycket liv.

Det är en ära att få ta hand om dessa barn under dagarna!Tacksamhetskalendern 6 dec


Idag känner jag mig tacksam över och njuter av en eftermiddag och kväll hemma.

Värdefullt att bara vara, stanna upp, finnas till. Bara vara i mitt eget varande och låta stunden visa vad som ska ske.

Ibland känns det som att jag hela tiden är på väg någonstans. När jag stannar upp och verkligen helt och fullt är där jag är, det är stunder jag är är tacksam över, stunder jag uppskattar.
Tacksamhetskalender 5 dec

 
 
Gårdagens lucka öppnas idag! Gårdagen var fylld med jobb och sedan förberedelser inför den tjejkväll jag skulle ha på kvällen!
 
Naturligtvis rymmer gårdagens lucka massor av tacksamhet över de vänner jag har som finna där vid min sida. Jag tycker så mycket om dem och jag känner att mina nära vänner tycker om mig! Underbart ha människor omkring sig man vara helt och hållet sig själv med .
 
Gårdagens lucka rymmer också stor tacksamhet över allt min man gör. Igår till exempel kom jag och barnen hem till ett nystädat hem och färdiglagad middag. Det bjöds på köttsoppa med tunna pannkakor till efterrätt! Fantastiskt-och extra mycket värt en dag när jag skulle ha gäster.
 
 

Kylan vs mig


Kylan och jag har sällan varit några goda vänner. Bitande kyla har länge haft en tendens att få mitt humör i gungning.

Det gäller att leva med den istället för att kämpa mot den. Hur mycket jag än skulle ondgöra mig över skulle det lika fullt vara lika kallt.

Oavsett det. Jag gillar inte bitande kyla. Den är obehaglig. Dock kan jag tycka att det kan vara uppfriskande med utevistelse i kylan, en kort stund. En kort stund, sedan räcker det.


Tacksamhetskalendern 4 dec

 
Idag känner jag mig tacksam över möjligheter jag har och möjligheter jag får. Jag känner mig tacksam över modet jag har att fånga dessa möjligheter. Jag känner mig tacksam över modet att våga prova det nya.
 
 
Idag känner jag särskilt stor tacksamhet över att jag fått möjligheten att vara en del i årets levande julkrubba som kommer att äga rum i Luleå Domkyrka på julafton. Jag tycker att det är fantastiskt roligt och spännande. Idag har jag varit på den andra repetitionen och jag är liksom i min egen bubbla under den tid vi är där. Jag, rummet, regissören och de andra som deltar. I rollen. Lyssna vad som sägs, ta in det och gå in i rollen och agera. 
 
Jag ser redan fram emot nästa tillfälle, men jag kan nog inte riktigt föreställa mig hur det kommer att kännas att stå längst framme i en kanske fullsatt kyrka på julaftonsförmidagen. Men den dagen är den dagen och nu är nu.
 
 

Tacksamhetskalendern 3 dec


Idag är jag tacksam över den uppslutning vi har kring vår familj i form av nära och kära. Det är guld värt och betyder mycket.

Idag har jag blivit varse om det genom skjutsningar och genom närvaro på barnens match/tävling.

Jag är också tacksam över att få ta del av barnens idrottande som de tycker så mkt om!Dottern är kvällens stolta bronsmedaljös!


Tacksamhetskalender 2 dec


Idag känner jag mig innerligt tacksam över den fina stund jag och dottern fick tillsammans med bland annat min svärmor och hennes man i kyrkan på adventskonsert idag.

En underbar fin stund tillsammans!

Det var så fint ordnat för barnen, ett tydligt tecken på att alla åldrar är välkomna i kyrkan. Att även lekfullheten hör hemma kyrkan.
Om ätstörningar och träningstvång

 
 
 
Smalare, friskare och piggare – hälsotrenden har många positiva effekter, men den kan lätt slå över till hets. Gränsen mellan endorfinkickar och träningsglädje och fanatisk tvångsträning är hårfin, för Jenny Larsson gick den överdrivna träningen hand i hand med ätstörningar.
 
Nu finns den, länken till reportaget jag medverkade i och som publicerades igår! Klicka på länken och och läs hela reportaget.
 
 
Kampen mot sjukdomen är över-och jag är frisk! Jag är glad att budskapet om att det är möjligt kom fram i reportaget.
 
 

(Fotografierna är tagna av Kurt Engström)
 
Idag är såväl fysiskt som mental träning en viktig del av mitt liv. På mitt sätt. På mina villkor. På min kropps villkor.
 
 
 
 

Ormtjusare?


Här kommer bildbevis att jag igår umgicks på nära håll med en orm för första gången i mitt liv!

Det var riktigt fascinerande och jag måste medge att jag kände mig riktigt modig!
Tacksamhetskalendern 1dec


Dags för lucköppning! Jag fortsätter alltså med tacksamhetskalendern även i år.

Varje dag har jag långt mer än en sak att vara tacksam över, men jag kommer att välja ut en sak varje dag ända fram till jul.

Idag känner jag mig så väldigt tacksam och glad över positiva, peppande och värmande ord jag fått via telefonsamtal, sms, via Facebook och människor jag mött.

Det har alla handlat om reportaget jag medverkade i som publicerades idag. Så fint att framföra era tankar direkt till mig. Tack alla!


Bildbevis

Det finns förresten bildbevis på att även jag var modig och höll i majssnoken idag- det kommer!

Min vän fotade medan jag umgicks med den ringlande krabaten.


Dagsutflykt

Idag har vi haft en riktigt mysig och trevlig dagsutflykt till Boden. Jag, barnen, en kompis till sonen och min fina vän Sara och två av hennes barn.

Bilden styrdes mot Bodens försvarsmuseum och deras utställning med ormar, spindlar, sköldpaddor och annat.

Det var väl värt ett besök! Dottern blev helt och hållet förtjust i en majssnok och vill nu att vi ska skaffa en sådan. Hon höll i ormen och hade den runt halsen om och om igen.

Och förresten- även jag höll i ormen! 


RSS 2.0