mindfulnessmamma

Om trötthet

Kategori: Må braNya tider,
nya tankar om trötthet.
Nya tider,
nya nattningstider,
nu inte så sent som natten.

Något så när nyvaken,
naturligtvis något nättare
i nattlinnet när nya dagen är här,
när något så när nyttiga
nattningstider nått min sida av sängen.

Natti, natti!One Lovely Blog Award

Kategori: BloggtipsHäromdagen fick jag denna blogaward från Hanna med så väldans fina värmande ord! Stort tack återigen!
När man har fått en award ska man:

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!
2. Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

De bloggar jag vill ge denna fina award till är:

Annica med bloggen Dietistannica. En fin, sund och trevlig blogg, där dietisen Annica delar med sig av sina kunskaper och sitt stora intresse för mat. Hennes sundhetstänk genomsyrar denna fina blogg.

Maria med bloggen Maria Helander blogg. Den här bloggen har jag upptäckt relativt nyligen och jag föll för den direkt. Tankar, affirmationer, bilder med tänkvärda ord, mindfulness... Hon delar med sig av så mycket som kan ge så många så mycket.  "Min blogg är till alla er modiga som vill växa och få en bättre självkänsla. Till er som vågar tro att ni förtjänar att må bra" Så fint beskriver Maria själv sin blogg!

Amina med bloggen Montessorimaterial. En levande kreativ blogg där Amina delar med sig av material som hon själv har gjort. Frikostigt delar hon med sig av sina fina arbeten till den som använda sig av dem. Hon länkar även till material från andra ställen.

Eleonore med bloggen Fika med Eleonore. En underbart ljuvlig blogg fylld med recept, härliga bilder och tips för den som vill baka något riktigt gott! Kika in här och jag lovar att du får massor av inspiration till din nästa bakningsstund!

Åsa med bloggen Hafva. Bloggen handlar till stor del om Åsas ljuvliga butik med leksaker, barnartiklar och barnkläder, Havfa, en butik jag varmt kan rekommendera! Flertalet av presenterna till barnen i vår omgivningen kommer från just Hafva och på bloggen får man ta del av mycket av det som finns i butiken. Förutom detta skriver Åsa och vardagen i stort och smått, alltid med en positiv underton.
Just take a nap

Kategori: Tänkvärda ord


Ja! Så befriande tillåtande härligt.
Acceptera läget och just take a nap.
Ibland känns allting så mycket bättre efteråt.

En del kvällar när det känns motigt,
när humöret inte är på topp,
när jag i själva verket är trött
brukar jag tänka att det är lika bra
att jag kryper ner under täcket,
att det nog känns mycket bättre nästa morgon.
Och jag har sällan fel.