mindfulnessmamma

Bikinimode för 2-åringar!

Kategori: Allmänt

 
 
Sommarsäsongen är här och affärerna fyller sina hyllor med sommarnytt! Barn som vuxna ska ekiperas, men ibland känns det verkligen som att det som hänger där till allmän beskådan definitivt är allt annat än lämpligt?
 
 
 
 
 
Bild: Lindex Online Shop
 
Eller vad sägs om denna skimmrande bikini med volangkanter från Lindex? Denna tycker man på Lindex är lämplig som badplagg från 1,5 år, eftersom den säljs från storlek 86/92. Jag hittar inte en rimlig anledning att ett litet barn ska bära denna kreation på stranden eller vid poolen, hittar du?
 
 
 
Jag skulle vilja ha veta hur de tänkte på Kappahl när de valde att lansera denna multifärgad bikini med folietryck i tyget för ett skimmrande intryckför flickor som drar en så liten storlek som 98/104? 
 
Bland alla Kappahls bladkläder är det mer ovanligt med klassiska baddräkter än biknis.
 
 
De säljer inte mindre än 8 stycken badplagg på nätet under namnet bikini. Var kommer logiken i att småflickor ens ska bära bikini?
 
 
 
 
En av H&M:s bidrag till denna bikinikavalkad för småbarn är en bikini med glittertryck och metallicband. Topp med knytbara axelband och volangkanter fram. Trosor med volangkanter runt om. Den säljs från storlek 92, alltså för små tvåriga flickor.
 
 
 
 
H&M erbjuder också småflickorna från 2-år en glittrig bikini som säljs i rosa och turkos. Toppen har knytdetalj på axlarna och trosan har en stor volang. När H&M för övrigt säljer både UV-kläder och rejäla baddräkter, varför göra på det här sättet och blanda in kläder som egentligen inte alls har något att göra på en barnavdelning?
 
 
Skärpning, H&M, Kappahl och Lindex!
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens Frisk och Fri

Kategori:


Gårdagens Frisk och Fri besöktes av en liten skara människor, men de som kom är jag verkligen glad att jag fick möta! Själva föreläsningen avslutades i tid, men alla dröjde kvar en stund, småpratade, reflekterade och ställde frågor. Jag hoppas att det var i givande för besökarna-det var det för mig!

Det var med ett leende på läpparna jag körde bilen hemåt i den soliga försommarkvällen! Det här känns så viktigt och så fantastiskt att få vara med om.

What is beauty?

Kategori: Allmänt

 
 
Det här är en fantastisk video!
 
 
Läraren Neil Winton gav sina elever en uppgift, frågan var What is beauty?
 
Videon är en av studenternas svar på den frågan. På den klickbara länken ovan kan du läsa mer om vad uppgiften de fick gick ut på.
 
 
 
"Sometimes we are not teachers, but learners."
.

.