Lekglada barn

 


Dagens bild illustrerar inte bara vårslask och lera utan också lekglada barn.

 

 


Påsar och händer fulla med smutsiga kläder idag, barn med leriga stövlar som inte fick följa med in i huset och lerblöta strumpor som måste direkt in i tvättmaskinen.

Men mitt bland allt detta träder rosiga barnkinder och lekfullheten fram. Lekglada barn som haft roligt och mått bra. Det är värt allt. Jag tvättar, hänger och viker så gärna med den vetskapen i bakhuvudet. Det är värt allt, att veta att ens barn mötte mig med glada miner och med glädje gått ut och mött våren med allt vad den kan innebära i form och lera och väta! 

 


Kommentarer
Postat av: Helle

Instämmer! Detta trots att vi svårligen får mer än en tvättid i veckan och att tvättstugan ligger i källarplanet i ett annat hus på en annan gård (och vi bor på tredje våningen utan hiss). I helgen hade sonen och en kompis gyttjebrottning och det var inte lätt att se att jackan han hade på sig en gång varit röd!

Svar: Barn är underbara! Kram!
Mindfulnessmamma

2013-04-17 @ 19:41:28
URL: http://helleshorna.blogspot.se/
Postat av: Jota

Ja lekfulla, glada och harmoniska barn som möter än i skolgårdens stora ler pöl med ett leende från ena örat till det andra med orden hej mamma idag har vi haft kul syns det? Vill du ha en kram? Det är väl underbart!
Den energi man får lägga på tvättandet är ändå bara en bråkdel av den energi man får av sina barn.

Lev väl och må väl
Kram lilla jag

2013-04-18 @ 07:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0