mindfulnessmamma

Lärorikt från Serholt

Kategori: Barn och familjeliv


Serholt har mängder av lärorika och pedagogiska material, som är bra att använda såväl på förskolor och skolor som i hemmet. Vi har flera spel och material från Serholt som vi använder oss av hemma som jag varmt kan tipsa om!


Motsatsord är ett spel som vi haft länge och som fortfarande är väldigt omtyckt! Det finns en uppsättning kort med text och en utan text. 
Motsatsord

Motsatsord används för att stimulera elevernas bildspråk och verbala medvetenhet. Två kort passar ihop, blå färgram och orange färgram. Du kan spela memory, patiens, finns i sjön, charader eller använda korten som sorteringsövning. Du övar förmågan att upptäcka språkets nyanser och kontraster och får ett rikare språk. Att ha språklig medvetenhet är att ha förmågan att kunna leka med ord.
Match it är ett kortspel som tränar multiplikationstabellen på ett enkelt och roligt sätt. Korten kan användas för att träna enskilt eller spelas två eller flera deltagare. Spelet går ut på att samla par genom att matcha påståendet med svaret. Den som samlat flest par vid spelets slut har vunnit.

Du kan rätta dig själv genom att vända kortparen om. Baksidorna ska då se likadana ut

Vår matematikintresserade kille längtar nu efter att få nästa steg i det här spelet nämligenMatch it med tabellerna 6-9.

Vi har ett av alla de varianter av klockträning som Serholt kan erbjudaKlur 1 ett lässpel där du tränar klockan, läsförståelsen och iakttagelseförmågan. Barnet tränar helt- och halvtimmar, kvart i och kvart över.

Det här var några av de Serholt-produkter vi har. Leta dig runt själv och jag lovar att du hittar något som passar ditt barn!

Kommentera inlägget här: