mindfulnessmamma

Och så lite mera VAB...och en allergichock.

Kategori: Barn och familjeliv


Imorgon är det dags för VAB igen. Dottern är förkyld och febrig. Det är inte lite orättvist livet just nu kan man tycka om man är 5 år och sjuk. Just nu tycker hon att det känns som hon aldrig får gå på kalas, aldrig någonsin. Hon missade ett igår och eventuellt missar hon ett till imorgon eftermiddag. Det är bra med en positiv inställning och det har hon-övertygad om att hon är feberfri imorgon som hon hon är.

I veckan fick hon en allergichock en eftermiddag. Våra barn tycker om en särskild sorts tropisk juice, men nu hade vi köpt en av ett annat märke, nämligen Bravo. Hon fick ett glas till mellanmålet och ganska snart satte reaktionen in. Det tog ett tag innan vi kunde komma på vad det kunde bero på, men till slut kom jag på vad som var nytt-juicen.
 




Lusläste innehållsförteckningen-mycket riktigt, den innehåller kiwi som vi tidigare upptäckt att hon är känslig mot. Vi ringde in till vårdcentralen där de ville att vi skulle komma in med henne omedelbart. Hon fick dricka kortison och efter en stund började reaktionen gå tillbaka. Skönt nog hade det inte påverkat andningen något.


Kommentera inlägget här: