mindfulnessmamma

Dan före dan...

Kategori: Barn och familjeliv


Imorgon är det dagen före den stora dagen. Sonen är så förväntansfull inför sin 8-årsdag. Han räknar dagar-nedräkning och beräkning inför den kommande födelsedagen.

Imorgon efter jobbet ska det bakas och fixas en del inför hans dag. De obligatoriska chokladbollarna är rullade och infrysta för flera dagar sedan. Tårtfixet fixar pappan och barnen på fredag då de är lediga hela dagen. Jag börjar senare på fredag så vi hinner med ordentligt firande innan jag åker iväg på jobbet.
Imorgon är det också dags för presentinköpen. Önskningarna består av lego, lego och åter lego! Så gott som i alla fall.... Det är Lego City, Star Wars, Ninjago... Den vida Legovärlden är inte bara stor-den är också väldigt spännande och intressant, åtminstone för en blivande 8-åring.     


Legospelen vars spelplan byggs upp av lego och sedan fungerar som ett vanligt spel tycker jag är riktigt roliga! En kul present till den lego- och spelintresserade.

Barnens födelsedagar med allt kalasande är verkligen riktigt roligt! Uppvaktning av föräldrar och syskon, familjekalas, barnkalas... Såklart det ska firas ordentligt!


Kommentera inlägget här: