mindfulnessmamma

Back in town...

Kategori: Barn och familjeliv


Nu är jag tillbaka hemma i stan igen efter ljuvliga sköna dagar i Kåbdalis. Kanonväder och massor av guldstunder! Det är något alldeles speciellt med att åka i backarna med barmark omkring sig. När vi var på väg mot Kåbdalis i bil på söndag reflekterade vi över fenomenet att vi var på väg mot skidåkning i en tid då våren tinar fram längs vägarna. Ganska häftigt egentligen!

En av dagarna var vi utan ström från morgonen till en bit in på eftermiddagen. Naturligtvis hade vi gärna sett att strömmen kommit tillbaka tidigare, men samtidigt var det en väldigt bra övning att acceptera det som sker. Vi kunde faktiskt inte påverka situationen överhuvudtaget, annat än hur vi skulle förhålla oss till det som skedde. Vi var ute och njöt av det fantastiska vädret, gjorde lunch ute och hade trevligt tillsammans. Barnen var jätteduktiga och städade upp sådant som folk hade lämnat efter sig, allt från grillar till glasflaskor och festisförpackningar.

Åter hemma njuter jag och barnen av ännu flera lediga dagar-och ser så klart fram emot nästa Kåbdalis-trip, som också blir den sista för den här säsongen!Kommentera inlägget här: