mindfulnessmamma

Glad och rörd!

Kategori: Allmänt


Jag är verkligen så glad och rörd över de kommentarer jag fått efter inlägget om träning och ätstörningar! Jag är glad att det betydde något för någon och att jag fått så många fina, kloka och tänkvärda ord tillbaka! 

Respons från läsare är värdefull-vi kan utvecklas tillsammans och lära av varandra! Fortsätt tyck, tänk och undra- jag kommer fortsätta att svara och reflektera kring era frågor!

KOMMENTARER:

 • Charlotta säger:
  2013-11-16 | 16:10:29

  Känns så bra att höra! Tack! Vi kan verkligen stöda varandra vi som varit sjuka, så länge vi håller samma mål mot ett helhjärtat friskt, fritt och SUNT liv. Träning är alltid ett otroligt starkt och känsligt ämne. Har därför själv valt att sluta tänka i termerna "träning" sånt, vilket har varit mycket bra.

  Stor kram!

  Många kramar!

  Svar: Tänker också mkt så. Tänker inte heller "träning". Ganska länga var jag helt och hållet anti ordet träning. Nya infallsvinklar är bra när något bara blivit svårt och fel. Kram och tack så mycket för dina fina ord.
  Mindfulnessmamma

 • Johanna säger:
  2013-11-19 | 19:50:56

  Vilken tur att jag hittat din blogg! Och att du skriver så fint och tänkvärt som du gör! Det gör mig glad att du uppskattar mina kommentarer och funderingar också! Win win!

  Svar: Åh, tack så himla, himla mycket! Så glad jag blir!
  Mindfulnessmamma

Kommentera inlägget här: