mindfulnessmamma

Den viktiga maten

Kategori: Må bra

 
Vill tipsa om Lotta Mårtenssons blogginlägg Den viktiga maten. Det är ett sådant där bra inlägg som behövs som motvikt till ät det, ät inte det, följ den här dieten, kom i form och så vidare. Enkelt och sunt. Just the way it is.
 
Ett utdrag ur inlägget:
 
 
"Kroppen behöver mat och näring, lika mycket som den behöver träning! 

Kroppen är en supermaskin – så varför inte mata den ordentligt också?

Ska jag ta mig själv som exempel så får jag ofta kommentarer om hur mycket och hur ofta jag äter.  6 gånger om dagen snittar jag, ibland 5 ibland 7 det är olika. Men jag mår bra av det! Det är väldigt väldigt sällan jag känner mig orkeslös och hängig, jag kan alltid ta ut mig på träning och kör gärna 2 pass/dag, jag sover otroligt gott om nätterna de kvällar då jag somnat mätt, jag har aldrig brist på energi (vilket för många säkert är irriterande när de umgås med mig – men sådan är jag) och jag tänker aldrig sluta med det. 

 

Tänker aldrig be om ursäkt för att jag älskar mat och låter det vara en stor del av mitt liv. Vidare är jag tacksam över att inte ha ångest över mat och träning utan istället förknippa det med lycka. Önskar jag kunde dela med mig av det till fler där ute!"

 

 

 

KOMMENTARER:

 • Lotta säger:
  2013-03-24 | 08:34:52
  Bloggadress: http://lotta.livskick.nu

  Tack för att du delade! Det betyder mycket för mig! Mycket snällt :)

  Svar: Det som är bra ska delas!
  Mindfulnessmamma

Kommentera inlägget här: