mindfulnessmamma

En annan sorts träning

Kategori: Allmänt, Må bra

 
 
Det är ingen hemlighet för er som känner mig och som följer min blogg att träningen i mitt liv har varit allt annat än hälsosam många gånger. Idag är det nya tider. Helt nya tider.
 
 
 
 
 
Jag har kommit igång bra med träningen. På ett bra sätt. På ett nytt sätt. Jag vill utmana mig. Känner mig målmedveten. Beslutsam. Jag gillar allt det här jag känner kring träningen idag. Att den kan få mig att må bra. Att den kan fungera som en medicin, till skillnad från då, när enda vägen till att bli frisk var att avstå den. 
 
Jag strävar inte efter att bli smalare, inte heller efter att gå ner i vikt. Jag äger ingen våg. Jag väger mig helst aldrig.
 
Ett par dagar har jag nu haft huvudvärk, halsont, ont i kroppen, helt enkelt inte varit i någon vidare bra form. En annan typ av träning behöver jag då ägna mig åt. Att acceptara och inse att kroppen säger nej, när huvudet säger ja. Löpbandslängtan har väckts till liv och är stark trots dagens status. Men jag tror ändå att vila mig i form är det bästa för stunden.
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2013-01-24 | 18:13:46

  Det tror jag också!
  Du känns väldigt klok och eftertänksam, som en väldigt bra förebild och inspiratör helt enkelt.
  Krya på dig!
  Kram lilla jag

  Svar: Väldigt mycket tack!
  Mindfulnessmamma

Kommentera inlägget här: