mindfulnessmamma

Åh, alla dessa vackra träd!

Kategori:

 


Jag blir alltid lika tagen av alla dessa vackra vinterträd. De är så mäktigt och fantastiskt det här konstverken naturen skapar.

Snöbeklädda träd i olika de former. Endel stora och sträcker sig högt upp mot skyn och andra halvt omkullfallna, men ändå alla vackra på sitt sätt.

"Du säger det varje gång, mamma!" svarade sonen när jag pekade ut några vackra träd åt honom. Ja, så är det nog. Jag förundras aldrig mindre över vackerheten för att jag sett den förut. Har man väl upptäckt den och lärt sig uppskatta den, kommer man nog aldrig förbise den.

 

 

 

KOMMENTARER:

 • Helle säger:
  2013-02-02 | 16:07:43
  Bloggadress: http://helleshorna.blogspot.se/

  Snöglittrande trädgrenar tillhör naturens mirakel, tycker jag. Det är så vackert att det nästan gör ont. Vi hade några riktigt kalla dagar i förra veckan och då var det så att man ville gå ut och bara råstirra på träd för skönhetens skull, men det var så kylslaget att det inte fungerade att stå och stirra så länge ;). Nu är nästan all snö borta här och träden har återgått till utgångstatus, men vi kan glädja oss åt barmark i stället. Vädret skiftar snabbt, för igår var det +6 grader och veckan innan -16.

  Svar: Ser fram emot lite mildare vinterväder med ljuvlig vårvintersol!
  Mindfulnessmamma

Kommentera inlägget här: