Tacksamhetskalendern, 1 december

 
Idag är det första advent och idag är det också första december. Jag är tillbaka med en ny tacksamhetskalender, en tacksamhet varje dag ända fram till julafton. Det är ett sätt att stanna upp och verkligen se vad jag har att vara tacksam över. Det finns alltid något stort eller litet att uppmärksamma och visst är det så, att det ofta är det lilla som verkligen är det stora. Det som vi faktiskt nästan kan glömma bort att uppskatta för att vi snudd på tar det för givet.
 
Dela gärna med dig av dina tacksamheter som en kommentar på mina inlägg eller kanske vill du själv haka på och göra din egen tacksamhetskalender, på din blogg, på Facebook, i din dagbok eller inom dig.
 
 
1 december
 
Idag är jag tacksam över stunderna här hemma, över att vi faktiskt har det här huset som jag tycker väldigt mycket om och som jag trivs i. Jag är tacksam över värmen jag känner här hemma. Jag är tacksam över en kväll hemma och att jag lyssnade till min kropp som sade åt mig att stanna hemma och ta det lugnt trots att det fanns saker som lockade.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0