Tacksamhetskalender, 3 december


 
 
Denna stressiga 3 december gäller det att verkligen stanna upp-vad finns det att vara tacksam över? Vad är det med den här dagen jag verkligen kan vara tacksam över? En sådan här dag inser jag att det faktiskt alltid finns mer än en enda sak att vara tacksam över och en sådan här dag kan det vara lättare att verkligen se de där stunderna som verkligen är guld värda-om jag bara stanna upp och låter de komma till mig.
 
 
Tacksamhetskalender, 3 december
 
 
Idag är jag tacksam över den avkopplande stunden hos frissan där jag blev serverad kaffe med mörk choklad. Idag är jag också tacksam över den lekstund jag hade tillsammans med dottern före middagen, en stund där vi lekte med hennes dockskåp med tillbehör. Vi fyllde badkar och handfat med vatten och badade nästan hela dockfamiljen. Jag är också tacksam över den goda omeletten med tillbehör som min man lagade till mig.
 
Dessutom är jag tacksam över att i år igen får vara med i den levande julkrubban som kommer att äga rum i Luleå Domkyrka på julafton, där jag precis som förra året kommer att gestalta Maria. Trots det motstånd jag kände innan jag tog mig iväg till kvällens repetition, blev träffen fantastiskt fin och bra på alla sätt och vis.
 
 
Dela gärna med er av era egna tacksamheter som en kommentar till mina inlägg-eller varför inte i form av en egen tacksamhetskalender!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0