mindfulnessmamma

Väggklocka testbild

Kategori: Allmänt, Inredning & Hemmet

 
 
Första gången jag såg denna väggklocka på en vägg tyckte jag den var så häftig! Lite kärlek vid första ögonkastet. Alltmer börjar jag inser att vi nog ändå borde ha en väggklocka i vårt kök eller i alla fall på någon av våra väggar, förutom i barnens rum.
 
 
 
 
 
Kanske skulle det kunna vara en sådan här som får pryda en vägg hemma hos oss?
 
 

KOMMENTARER:

 • Sagobarn säger:
  2012-10-14 | 15:51:00
  Bloggadress: http://skillnaden.blogg.se

  Den är häftig. Fast jag tror att man inte borde vänta på en ny chans, eller vänta på ett ögonblick. Man måste ta chansen direkt och sluta låta sig begränsas av tider. Så gott det går.

 • Helle säger:
  2012-10-14 | 18:12:14
  Bloggadress: http://helleshorna.blogspot.se/

  Fräck! Vi har gjort en egen väggklocka av en LP-skiva med Def Leppard, men den måste ställas rätt ungefär en gång i veckan. Ganska ofta är klockan således 18 i vårt hem när den är 21 i andras, så den är mer fin än funktionell ;).

  Svar: Låter som en häftig klocka i alla fall! Har du den på bild?
  Mindfulnessmamma

 • Patricia säger:
  2012-10-15 | 10:30:53
  Bloggadress: http://piisah.blogg.se

  Hej. Vet faktiskt inte vilken som skulle vara mer original...Vet bara att den jag har är av typ nåt slags glas men jag har även sett de som är gjorda av trä. Tycker klockorna är väldigt coola ;) gillar att de på ett sätt känns lite retro. :) Det med texten är nog bara en smaksak.. kanske känns lite mera kul då det står testbild, men å andra sidan så är ju den andra texten helt kul den med. :)

Kommentera inlägget här: