mindfulnessmamma

Tävlingsdags

Kategori: Barn och familjelivDet där med att göra saker för allra första gången kan innebära en blandning av många känslor. Inför dagens gymnastiktävling, premiär på styrke- och smidighetstävlingen Anatolicup, var dottern både laddad och pirrig. Yngst av alla gymnasterna från hennes klubb och näst yngst av alla i gruppen hon tävlade i var hon.

När vi kom till tävlingen och det var dags för uppvärmning hade hennes kompis från hennes träningsgrupp inte kommit ännu, men hon hakade på de äldre tjejerna i deras uppvärmning. Efter en kort stund kom tårarna då hon kände att hon inte behärskade det de gjorde i uppvärmningen. Det blev en massa pepp i mammas famn, kramar och sedan var åter på banan igen med nya tag.Här ska hon hänga så länge hon kan i denna position.

Hon kämpade på genom tävlingens alla tio moment och gjorde hela tiden sitt bästa. Efter prisutdelningen syntes en del besvikelse över att hon inte fick något pris, utan bara ett diplom. Hon tyckte att alla andra fick pris utom hon, vilket inte alls stämde. Men det är ju så där med känslorna. De blir ibland så starka. Efter en stund var hon glad och uppåt igen och gick knappt att få hem från tävlingsarenan. Nästa gång ska hon absolut vara med igen.


KOMMENTARER:

  • Marion säger:
    2012-05-27 | 11:21:01
    Bloggadress: http://marionsblogg.blogg.se/

    Det är ju lite pirrigt att bli bedömd, även för vuxna. Härligt att höra att glädjen finns kvar. För att man har roligt är ju det viktigaste.

Kommentera inlägget här: