mindfulnessmamma

Till ett kylslaget Stockholm

Kategori: Allmänt


I morse var det uppstigning före tuppen vågar jag nog säga för avfärd till Stockholm. Jag märker tydligt att jag inte är van att stiga upp så här tidigt, men lyckligtvis är det inte så ofta och jag kan erkänna att jag tagit med någon powernap under dagen. Så skönt att kunna göra det.

Det var ett regnigt och kylslaget Stockholm som tog emot oss och väderprognoserna tyder inte på någon förbättring heller. Olyckligt med så här kallt väder för alla som ska springa Stockholm Marathon imorgon. Vädret gör ju alldeles säkert sitt för folkfesten också, så jag hoppas verkligen att regnet åtminstone håller sig borta.

EVEREST T CL RUB BOOT S12 BRIGHT PINK / BRIGHT PINK

Passande nog köpte jag mig ett par nya gummistövlar idag, rosa med lite lägre skaft än mina klassiska gröna Tretorn har. Jag tycker om gummistövlar och har ganska länge tänkt köpa mig ett par nya, gärna ett par prickiga men nu blev det ett par härligt rosa! För övrigt blev det ingen annan shopping för mig idag, men väl en trevlig lunch och en del strosande i butiker med kära mor.KOMMENTARER:

 • Helle säger:
  2012-06-01 | 19:17:21
  Bloggadress: http://bullochjag.blogspot.com

  Åh, härliga gummistövlar! Attans bara att jag är så storfotad, drar 40,5-41 och jag ser att den modellen bara finns upp till strl 38.  Ja usch, det blir inte lika mycket feststämning över maran i ösregn, men det brukar vara förvånansvärt mycket publik även i den sämsta av väderlekar. Hoppas för både din och alla maratonlöpares skull att Sthlm bjuder på bättre väder i morgon!  Kram

 • Åsa säger:
  2012-06-02 | 22:26:34
  Bloggadress: http://hafva.blogg.se/

  Åh vad snygga!!

Kommentera inlägget här: