mindfulnessmamma

Boktips

Kategori: Mindfulnessmammans boktips


Nu har jag läst ut boken Som Zlatan fast bättre. Det var sådär blanade känslor ju längre jag kom framåt i boken. Varje kväll jag läste boken hade jag sett fram emot att läsa vidare, att fortsätta följa personerna i boken. Jag ville absolut fortsätta läsa, men ville ändå inte att den skulle ta slut.


Som Zlatan fast bättre (häftad)


Ibland känns det plötsligt tomt när en bok tar slut och så var det med den här. Jag tycker att det här är en bok som fattats oss och nu finns den. Jag vill uppmana allt som jobbar med ungdomar att ta in den här boken. Ätstörningar finns och även ätstörningar bland killar. Det är en hemsk sjukdom för den drabbade och för de som är i den drabbades närhet, men det går också att bli frisk och fri. Det går och det finns stöd att få. Allt detta påminns vi om genom den här boken.


KOMMENTARER:

 • Helle säger:
  2012-06-13 | 19:23:27
  Bloggadress: http://bullochjag.blogspot.com

  Den här boken ska jag utan tvekan läsa! Det är verkligen ett perspektiv som behövs och som jag saknat (jag har plöjt löjligt mycket litteratur i ämnet utan att stöta på mer än några ord i förbifarten om män och ätstörningar). Dessutom en utmärkt ursäkt för mig att botanisera lite på Adlibris i stort, det säger jag inte nej till ;).

  Svar: Ja, läs den! Du kommer nog inte bli besviken. Jag tycker också det är så kul att botanisera runt bland böcker på t ex Adlibris...
  Mindfulnessmamma

 • Marion säger:
  2012-06-13 | 20:52:48
  Bloggadress: http://marionsblogg.blogg.se/

  Den vill jag också läsa, får jag ställa mig i kö?

  Svar: Du har första tjing!
  Mindfulnessmamma

Kommentera inlägget här: