Knäckig rabarberpaj

 
 
Idag gjorde jag Knäckig rabarberpaj till desert som avslutning på en mycket god grillmiddag. Jag piffade upp den med skivade jordgubbar. Jag gjorde en liten miss då jag rörde ner smör, grädde och sirap direkt i smeten utan att smälta alltsammans tillsammans i en kastrull, men det blev riktigt gott ändå. Nästa gång gör jag som det står i receptet.
 
Jag är inte alls sådär väldigt precis längre när jag bakar som jag var tidigare. Då var det stor perfektion och inga misstag tolererades. I mitt gamla förhållningssätt till bakningen hade jag förmodligen gjort en helt ny smet för att jag inte gjort helt rätt. Idag behöver jag inte det. Bra är bra nog.
 
 
(Bilden är lånad från www.ica.se)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0