mindfulnessmamma

Mia Skäringer

Kategori: Allmänt


Jag såg Mia Skäringers föreställning Dyngkåt och hur helig som helst när den besökte Kulturens Hus i Luleå. Jag var ganska säker på att jag skulle tycka om den. Boken med samma namn hade redan läst-läsvärd absolut! Att jag tyckte om föreställning-det är bara förnamnet."Det är så sällan man får se så här naturliga kroppar nuförtiden." Efter att ha gjort entré på scenen iförd underkläder uttalar hon de orden och publiken skrattar. Kanske skrattar människorna just för att det är så mitt-i-prick det hon säger, kanske även för att igenkänningsfaktorn är som hög. Vi är många, många som är långt ifrån skapta som bilderna på modemagasinens framsidor och i reklamannonserna. För egentligen, vem är det?

När hon kom in där kände jag direkt-det här kommer jag att älska! Hon är modig och riktigt beundransvärd. Hon lyckas sätta fingret på sådant många känner igen. Naket, avklätt och ocensurerat framställer det hon vill säga utan att på något sätt förställa sig.

Stygn

I samband med föreställning köpte jag CD-skivan 10 sånger med Mia Skäringar. Jag lyssnar på den fortfarande med jämna mellanrum. Riktigt bra.

Kommentera inlägget här: