mindfulnessmamma

Tankar om träning

Kategori: Må bra


Det är bra tankar. Nya tankar, sunda tankar. Aha-upplevelser och wow-känslor. Oj-tankar. Det gamla arkiveras, sorteras in i pärmar, under rätt flik i registret, in i skåpet i arkivet, stänger om det. Bara stänger. Inte låser. Inte låser och kastar nyckeln. Jag tror på att kunna öppna och kika. Öppna och påminna sig. Aha, just det, så var det och så ville jag inte ha det.

Träning. Jag har inte viljat närma mig ordet träning. Inte bara allt som det rymmer, utan även själva ordet. Det har burit med sig en betydelse, ett innehåll jag inte har viljat kännas vid. Som jag inte vill ha. Ett innehåll som jag faktiskt trott varit det enda och den som har påstått något annat har jag inte riktigt kunnat lita på. Inte helt och fullt.

Jag upptäcker på nytt. Jag hittar nya vägar. Bättre vägar. Bra vägar. Jag upptäcker att allting faktiskt inte måste vara som jag trott. Det visar sig faktiskt kunna vara på ett annat sätt. Jag är på väg att välkomna ordet träning i mitt ordförråd, i min vokabulär, som en vän till orden att röra på sig, motionera och dansa.Och jag tycker att godishjärtan i receptionen på ett gym passar alldeles utmärkt dagen efter alla hjärtans dag. Sådant gör mig glad.


Kommentera inlägget här: