mindfulnessmamma

Att höra någons röst

Kategori: AllmäntSMS, mail och Facebook i alla ära-men det är något speciellt med telefonsamtal ändå. Tyvärr har det blivit så att många telefonsamtal ersätts med SMS, faktiskt tyvärr. Jag har kommit på mig själv ett par gånger de senaste dagarna att bli sådär omedelbart glad över telefonsamtal.

Det behöver inte vara många ord och inte långa samtal-men att prata med någon i telefonen och konversera på det viset, blir något helt annat än att skriva till varandra.

I vardagslivet är det ibland till och med svårt med långa samtal och att prata riktigt ostört, men sånt är livet, men mellan middagsbestyr och skjutsningar till träningar har vi alltid tid med några minuter. För visst handlar det om att faktiskt ta sig tid?

KOMMENTARER:

 • Helena säger:
  2012-02-19 | 21:54:23
  Bloggadress: http://helenaochlea.blogg.se/

  Helt sant. Man bör ta sig tid att hör av sig. Ibland kan jag tycka att sms är bättre än inget alls. Omtanke kan komma hur som helst. Men visst är det något speciellt med ett telefonsamtal?

 • Marion säger:
  2012-02-20 | 14:02:56
  Bloggadress: http://marionsblogg.blogg.se/

  Känner mig lite träffad, jag är en riktig SMS nörd :).

  Men det är så sant att man ska ta sig tid att ringa ett samtal, det ska jag bli bättre på. Ett samtal är värt så mycket, lite extra engagemang.

Kommentera inlägget här: