Det godaste bakverket






Ikväll bakade jag chokladbollar, det godaste bakverket av dem alla om ni frågar mig. Kladdkaka med goda tillbehör kommer någonstans i närheten dock. 

Tänk inte ens tanken att använda margarin och mjäkigt chokladpulver – eller dåligt kaffe för den delen – till bollarna. Smör, ett riktigt bra kakaopulver och en skvätt mustig espresso är vad som krävs för att göra dessa delikatesser till fikat. Det är Per Morbergs ord om chokladbollar och ikväll följde jag just hans recept.


Kommentarer
Postat av: feministmorsan

Jag kan bara hålla med dig. Inget slår en riktigt god chokladboll! Jag bakade bland annat såna till Arvids kalas och använde olika sorters strössel för att göra de extra fina. Margarin finns för övrigt inte att tillgå i den här morsans kylskåp. Smör ska det vara!

2012-04-20 @ 22:37:16
URL: http://bloggmorsorna.se/feministmorsan
Postat av: Helle (Neurotisk bulimiker)

Visst är det gott och självklart ska det vara smör! Minns när vi köpte en påse chokladbollar på en loppis där en klass samlade in pengar till en klassresa och de hade förmodligen bakat med flytande margarin och Oboypulver - DET var ingen höjdare.

2012-04-21 @ 08:22:02
URL: http://bullochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0