mindfulnessmamma

Om regn

Kategori: Allmänt

Det har regnat mycket här på sistone. Idag har haft ännu en regnig dag, hällregn minst sagt. För övrigt har det varit skönt i luften, ingen blåst, alldeles stilla, men ihållande regn. Ett intensivt, men inte alls aggressivt regn. Inget regn som piskar en i ansikten, utan ett väldigt snälla regn.

När jag gick ut idag kunde jag bara inte låta bli att öppna mina handflator och ta emot regnet. Jag kunde inte annat för en stund, än att låta regndropparna möte mina handflator, droppe efter droppe, utan egentligt uppehåll. De bara träffade på olika delar av handflatan, som en ljummen massage. Det var verkligen ett ljummet höstregn vi bjöds på idag.

Jag kan väl dock tycka att det var en aning otur med vädret för barnen som sprang årets upplaga av Skoljoggen i år, men ändå är jag glad att mina barn går på en skola som inte ställde in på grund av regn. På sina håll ställde man inte aktiviteten på grund av vädret, vilket faktiskt orsakade besvikelse hos barn som varit uppladdade för att ge sig ut på en liten runda.

KOMMENTARER:

 • Marion säger:
  2011-09-14 | 22:53:16
  Bloggadress: http://marionsblogg.blogg.se/

  Du är verkligen duktig på att fokusera på det positiva i allt.

  Tänk vad många som bara gnäller om att det regnar och så får man läsa ett sånt här inlägg med en sån positiv syn på det hela.

  Nästan så man längtar till nästa gång det regnar :)

 • Jenny (blogginnehavaren) säger:
  2011-09-15 | 21:14:24

  Tack för de fina orden Marion!

Kommentera inlägget här: