mindfulnessmamma

Fina Norrbottens museum...

Kategori: Barn och familjeliv


Idag blev det ett besök på Norrbottens musem tillsammans med mina barn. Far och son ska till Stockholm på egen hand om ett par helger. Dotra min har påtalat att hon också ville åka. Vi sade att hon och jag kan åka någonstans själva framöver, varpå hon önskade Norrbottens museum! Det visar väl om något, att barn tänker i det lilla när vi vuxna har en tendens att dra iväg...

Det är så fint för barn på Norrbottens museum och särskilt nu när det är nyrenoverat och vidareutvecklat i barnens rum på museét. Lek, fantasi, upptäckarglädje och inhämtande av ny kunskap! Det är så mycket man får av ett besök på vårt fina museum.



Redan utanför i stenlabyrinten kan man ha mycket roligt.



I den fina affären från förr kan man agera butiksbiträde vid den gamla kassaapparaten. Varför finns det så många knappar?  Inte konstigt att ett barn undrar det, när dagens kassaapparater ser så annorlunda ut.



Allt är så genomtänkt och bra. Här trivs såväl barnen som jag!



Idag, som en del i Kulturnatten, kunde vi besökare få se på föreställningen Se på luffarn som går där längs vägen. En föreställning som innehöll såväl glädje som allvar. Roligt att se att rummet var välfyllt under föreställningen.

Naturligtvis tog vi en liten fikapaus i deras café också. Alltid lugnt och skönt med trevligt bemötande! Att det alltid ingår påtår gör allting extra bra....

Kommentera inlägget här: