mindfulnessmamma

Leva+PS=SANT!

Kategori: Allmänt





Jag har länge tyckt om både tidningen Leva och PS. Leva har jag prenumererat har ganska länge. Vilken överaskning att tidningarna nu har gått samman till en! Jag fick nya numret i brevlådan häromdagen och det fanns verkligen mycket intressant läsning!

Det här kan man läsa om sammanslagningen på tidningens hemsida: 

 Leva och PS! har blivit vänner. Vi har gått samman och blivit partners. Så håll utkik! 15 februari kommer det första numret. Och du behöver inte vara det minsta orolig. Både som Leva-läsare och PS!-läsare kommer du att känna igen dig, du får bara mer och ännu bättre läsning.
 

Vi har gått och tjuvkikat på varandra ganska länge. Umgåtts i samma kretsar, gått på samma föredrag, stått sida vid sida på bokmässan, lyssnat och lyft fram samma kloka människor och läst varandras tidningar. Tycke har uppstått.


Så när Levas förlag gavs en möjlighet att köpa tidningen PS! tvekade de inte att slå till. Nu har vi dessutom bestämt oss för att lägga all vår kompetens och erfarenhet i en och samma tryckpress. Från och med nästa nummer gör vi en tidning. Tillsammans. Med det bästa ur både Leva och PS!

Du behöver inte oroa dig – som PS!-läsare och Leva-läsare kommer du även fortsättningsvis att känna dig hemma. Dessutom kommer du att få ännu mer och ännu bättre läsning, med både dina välkända coacher, experter och inspiratörer och spännande nya.


Vi vässar vårt specialämne ytterligare, kliver fram och tar positionen som Sveriges största tidning inom personlig utveckling och psykologi. Alltid med dig, mig och oss i fokus. Med vetenskap och forskning i ryggen närmar vi oss livet och det härliga och svåra i att vara människa. Med den uttalade önskan om att växa som människa.

Du som är intresserad av personlig utveckling och psykologi-provläs tidningen om du inte gjort det! Jag tror inte du kommer att bli besviken.

 

 

KOMMENTARER:

  • Anna Olsen säger:
    2011-02-19 | 18:33:58
    Bloggadress: http://yogavagen.blogspot.com/

    Visst är det spännande! Har just läst nya numret, tycker det känns inspirerande.

Kommentera inlägget här: