mindfulnessmamma

Adjö Lina...

Kategori: Barn och familjeliv


... ja, nu säger vi tack och adjö till Linas Matkasse från vår familj!

Efter alltför många medelmåttiga och dåliga omdömen om maten vi lagade från matkassarna går vi nu vidare och tillbaka till våra egna veckomatsedlar. Jag är ändå den som varit mest nöjdmed maten från Linas matkasse. Barnen har tyckt om en del rätter, men inte är det alltför många. Vissa rätter har verkligen inte alls gått hem. Kanske vi någon gång framöver tar en leverans eller så, men nu är hela familjen överens om att det är tack och hej för nu.

Nu ska vi ha in mer matglädje i huset i takt med att vi väljer mat som vi vet att hela familjen tycker om! Inte därmed sagt att det är slut att prova nya smaker och kombinationer-för det kommer vi absolut att göra precis som vi alltid gjort.

Söndagarna blir våra middagsplanerardagar igen och då kommer barnen att få komponera en middag var, förslagsvis den dag de ansvarar för dukning av bordet.KOMMENTARER:

  • Marion säger:
    2011-12-20 | 21:48:36
    Bloggadress: http://marionsblogg.blogg.se/

    Vad tråkigt att ni inte gillade Linas, men det kan ju inte passa alla. Här i familjen är vi alla (inklusive barnen) överförtjusta och det är de godaste rätterna som lagas därifrån.

    Dock sugen att testa en helgkasse från Hemmagastronomi här framöver, bara för att lyxa lite.

Kommentera inlägget här: