mindfulnessmamma

Så mycket bättre

Kategori: Allmänt

(www.fotoakuten.se)


Jag har följt programserien "Så mycket bättre" och tycker att den är helt underbar. Innerlig, äkta, nära och varm på alla sätt och vis. Nya personliga tolkningar av låtarna. För mig har det varit ett riktigt må bra-program. Musik, att låta sig uppslukas av och känna musik, att vara med musiken, låta den införlivas med ens kropp-det är njutbart. Allt stannar upp och allt blir bara en skön varm känsla. Några låtar jag har hört i programmet vill jag bara höra om och om igen.

Jag lyssnar vidare efter kvällens program på de olika klippen. Underbart!
Här är mina favoriter från kvällens program.

Petter tolkning av Hjärtats ensamma slag. Petter har programserien igenom varit så otroligt ambitiös och verkar ha lagt ner väldigt mycket tid på varje låttolkning. Det märk också i hans framträdanden. Han har imponerat varje vecka tycker jag.

Di Levas tolkning av låten Vill ha dig igen. Jag har tyckt om Di Levas musik och hans artisteri i många år. Han känns så varm och kärleksfull. Hela hans person har fångat mig. Denna låt gör han helt fantastiskt. Kändes i hela kroppen när han gick upp i de höga tonerna. Vilken tolkning!

Kommentera inlägget här: