mindfulnessmamma

Glädjeämnen och årets första luciatåg

Kategori: Barn och familjelivIgår var jag på IDOL-genrepet med älskade dottern-jag och hon tillsammans. Mysigt och härligt roligt med många skratt. Det var så spännande tyckte hon. Dansade och klappade händerna. Torsdagsbus med kexchoklad och bilpåse.

En speciell känsla att gå i hand med sin dotter på väg mot ett sådant evenemang. Hon snart 5 år, hand i hand med sin mor. Allt är nytt och så spännande. Hon tycker att mamma är fin, säger hon när vi går mot arenan. Vi småspringer, skrattar och skojar. Det var så mycket kärlek och värme i luften trots frusna händer utan vantar i novemberkvällen som kryddades med singlande vita flingor.
Fredagsmys hemma vid köksbordet med varma smörgåsar, småsjungandes på luciasånger. Dotterna ville träna inför lucian med sitt häfte med alla sånger de håller på att träna in på förskolan. Vi har sjungit igenom alla sångerna ett varv och lite till-med rörelser och allt. Avslutningsvis tågade vi ut som lucior båda två, genom köket, ut i hallen och vidare genom vardagsrummet. Det var årets första luciatåg. Ett kort luciatåg men väl årets första för oss.Kommentera inlägget här: